Post by leapscatchjumpwalsu on Mar 8, 2022 11:08:54 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк алл ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
Моја прва Глитцх игра. Дајем му 5 звездица. Морао сам с времена на време да користим упутство, хаха. Али, сигурно ће играти остале!! Ја сам закачен
Одлична игра! Веома интелигентно дизајниране загонетке, које понекад захтевају просторну свест и повезивање више наговештаја. Чак и као љубитељ слагалица, и даље сам био изазван, али ништа није било немогуће решити. Једва чекам други део!
Заиста сам уживао у овој игрици волео сам да није било скривених предмета. Мрзим те. Једва чекам да изађе други део
Апсолутно сам волео ову игру. Веома изазива зависност и на местима ме је заиста збунило. Једва чекам следећу!
Заиста сам мислио да бих волео ову игру, али нема наговештаја (чак иако сам их омогућио) и игра једноставно не игра онако како је рекламирано. Штета.
Одлична игра за решавање загонетки. Углавном истражује, користећи логику и разбијање кода. Неколико пута сам се заглавио.
Волим све од Глитцх-а!!
Срушио се и кренуо из почетка.
допало ми се!! једва чекам други део!!
Ninja Turtles: Legends Hry na hrdinov hmkl
добро али мало превише компликовано за мене
Паметно и смешно, осим ако не мрзиш каламбуре и татине шале. Морао сам неколико пута да се осврнем на упутство за АппУнвраппер, али све заправо има много смисла. Заиста волим камеру и способност цртања на фотографијама!
Пожурите са 2. делом.
забавно, али некако тешко. наговештаји би помогли
Једина ствар коју бих додао је дугме за прескакање резаних сцена.
Њихове друге игре су неке од мојих апсолутних фаворита, али ова није сасвим оправдала очекивања.
Волим љубав волим игре ове компаније. Не могу да верујем да екипа од само двоје људи може да избаци тако квалитетне ствари. Браво, момци!
Игра није баш бесплатна, играте 10 минута и тражите да платите 4$....зашто кријете цену? Такође, све опције за наговештаје не функционишу. Ако ставим наговештај или истицање, ништа није истакнуто или не могу да пронађем где да видим наговештај...
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Seiklusmängud egpr
Добре загонетке са правом количином тежине. Ипак, могло би бити дуже. Део 2 молим?
Прошао сам 3/4 пута кроз игру и одлучила је да ресетује и обрисала сав мој напредак! Како могу добити повраћај новца?!
Било је супер кул.. Само желим следећу молим
Изазови, али изазивају зависност
Невероватна игра. Дефинитивно је понекад било тешко одгонетнути неколико загонетки, али веома добро урађено. И тај крај!! Омг једва чекам наставак, морам да знам шта се даље дешава!
Морате да трпите дуги спори увод сваки пут када желите да свирате. Ако постоји начин да то не морате да радите, било би дивно знати.
Ловеееее итттт толико. Једва чекам наставак.
Отприлике када сам ушао у игру..бум морам да платим да бих играо. Без наговештаја, игра ме је покренула више пута, али лепа графика и сложена слагалица (чак и ако морам да урадим само 1) 😂😂
Загонетке су превише загонетне и насумичне за мој укус. Такође се чини да постоји графичка грешка приликом пребацивања између фото албума.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Приключения gwv
Одлична игра за бекство! Једини проблем који сам имао је колико је игра била мрачна. Морао сам да појачам свој телефон до пуног осветљења да бих видео неке делове игре, а то понекад и даље није било довољно.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Aventură wxlj
Одлична игра као и увек! Ипак, било је неколико пропуста на које сам наишао. На почетку игре дозволите ми да подигнем ТВ точкић кроз панел испод сатова пре него што је то решено само тапкањем по целом панелу. Такође ми је омогућило да подигнем другу половину телефонског броја кроз отвор тако што ћу неколико пута куцнути на њега пре него што узмем одвијач.Заљубио сам се у ваше игре још од ФЛ серије (која је била најбоља серија игрица коју сам ИКАД играо или ћу икада играти.) И ова је била одлична. Радујемо се следећем делу. Свиђа ми се и то што у вашим играма постоји занимљива прича, као и неизвесност и загонетке због којих морам да размишљам – није превише лако. Одлична комбинација!!! Такође сам био веома изненађен када сам открио да вас има само двоје. Уопште ми не сметају цене твојих игара. Платио сам више за много лошије игре. Не морам да бринем о томе са Глитцх-ом.
Неке сјајне карактеристике, али све у свему, веома фрустрирајуће. Након што сам скоро завршио игру, изгубио је напредак и нисам желео да почнем изнова од прве слагалице. Такође, неке од загонетки захтевају изузетно бочно размишљање, тако да ћете морати да омогућите наговештаје да бисте прошли кроз ово.
веома добра игра за бекство, мада би савети били од помоћи. игра је лепа, звук је помало језив, али то је кул, а све у свему било је веома пријатно и заиста вас тера на размишљање. једва чекам други део!
Била је то забавна игра и прилично изазовна, али двапут се ресетовала тако да сам морао да почнем изнова (осим што је задржала све снимљене слике). Први пут нисам био тако далеко, па сам почео испочетка. Али други пут сам био јако далеко, и не желим да понављам целу утакмицу. Штета, пошто сам уживао, али време је за деинсталирање.
Управо завршено; одлична игра, али за крај сам добио Рунтиме Еррор: усерс/славероот/јенкинс/воркспаце... итд. Морао сам да потражим крај у аппунвраппер-у што је било мало штета. Користећи Самсунг Галаки Таб СМ-Т580
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Пригодницькі sxx