|
Karina
Feb 16, 2010 16:26:06 GMT 3
Post by Karina on Feb 16, 2010 16:26:06 GMT 3
NUOTRAUKA Svarbiausia informacija Vardas ir pavarde: Karina Zarseviciute Gimimo data: 1988 - 02 - 14 Akiu spalva: sviesiai sviesiai melina, lyg vanduo Plauku spalva: juoda kaip anglis Ugis:180cm Svoris:65kg Charakteris- uzsispyrus kaip ozka Hobiai: kompiuteri ir gaminimas maisto Jusu "moto": niekada nesakyk niekada Geroji savybe: moku bendraut, bet neturiu su kuo Blogoji savybe: esu uzsispysuri kaip ozka Talentas, sugebejimas: labai graziai piesiu 90% ant 100% Baimes: bijau tamsos, visada bijojau, nes maza buvau labai isgasdinta. Asmenine informacija: Seima: tevai mire, o broliu ar sesru neturiu Mylimasis(-oji, -ieji): - Draugai: esu viesisa Gyvunai, augintiniai: suo su, kuriiuo nors kiek jauciuosi saugi. Vardas: Filas. Kate, kuria myliu kaip kazka labai zmogisko : Angliuke. Nemegiami asmenys: - Didziausias priesas: tamsa Gyventojo informacija Issilavinimas(mokykla, klase ; universitetas ir t.t.): baigus dvilika klasiu, baigusi veterinarijos kursus [esu veterinare, bet darbo neturiu] Darbas(jeigu turi): - Darbo vieta(kur dirba, jeigu turi darba): - Gyvenamasis miestas: Kaunas Gyvenamoji vieta(adresas): tulpiu 16 Ar turi saskaita? turiu Ar gyvena skurdziai? taip.
|
|