|
Post by ignas on Dec 1, 2009 0:00:27 GMT 3
Nuo cia atsiveria Aleksoto tiltas ir didele dalis kauno , bei sraunusis Nemunas.
|
|
|
Post by Lina on Apr 23, 2010 21:03:01 GMT 3
Saulelydis daze horizonta. Apzvalgos aiksteles link esjo dvi susikibusios figuros. Kai jos sustojo, mergina pasistebe keik galejo ir sveliai paliete vaikino lupas.
|
|
|
Post by Tadas on Apr 25, 2010 11:45:28 GMT 3
Tadas apkabino Lina ir jai atsake i jos bucini. Jis ja apkabines pakele nuo zemes.
|
|
|
Post by Lina on Apr 25, 2010 11:51:00 GMT 3
Lina apkabino Tado kakla ir nutraukusi bucini prisiglaude prie jo. "Ir kodel taip gera?''-galvojo mergina.
|
|
|
Post by Tadas on Apr 25, 2010 13:50:40 GMT 3
Tadas vis laike savaja mergaite prisiglaudes prie saves ir neketino jos paleisti. Tik staiga ir vel jo telefonas. -Atsiprasau - pasissake jis ir palaeido svelniai Lina. Vaikinas is kisenes issitrauke telefona ir paspaudes zalia miktuka pridejo prie ausies: -Ko Tina? -AS ziaurei noriu valgyt... - sumyke ji - o pinigu nebeturiu, gal galit gericiau grist ir parnest ko nors pavalgyt? - paklause jo izuliu balsu Tado. -Ne ne. Tu man trugdai... -Prsau. -Ne! - tasake Tadas piktu bei garsiu balsu ir oadejo rageli. -Na kur mes baigemia? - paklause jos Linos ir vel apkabino ja per liemeni...
|
|
|
Post by Lina on Apr 25, 2010 17:43:41 GMT 3
Lina isklause pokalbi. Buvo blogai, kad Tadas garsiai nusistates telefona. -Baigeme ties tuo, kad as turiu gera klausa. Ir kad as isgirdau Tina. Ir tuo, kad mes dabar eisim i parduotuve sesei valgyt.
|
|
|
Post by Tadas on Apr 25, 2010 20:10:04 GMT 3
-Jin jau nebemaza, saldytuve yra bulkos ir sviesto, dar viena desrele. Galetu pasidaryt sumustini. As nenoriu del jos eiti namo. Jau vakaras, bet man labai gera su tavim but lauke, kvepuoti gryna ora - nusijuoke jis ir prisipaude Lina labai arti saves.
|
|
|
Post by Lina on Apr 25, 2010 20:45:16 GMT 3
Lina nusisypsojo. Tik staiga, pagalvojus apie Tina, prisimine savo darba. -Tadai,-tarstelejo.-Mano darbas... Ka darysime su juo? Mano trumpalaikes atostogos turi kadanors baigtis...
|
|
|
Post by Tadas on Apr 25, 2010 21:32:44 GMT 3
-O ka tu dirbi? - paklause jis ziuredamas i mergina.
|
|
|
Post by Steve on Apr 25, 2010 22:04:38 GMT 3
Steve eme artintis prie merginos. Nugirdes keleta pokalbio fragmentu, prisiartino, apkabino bei pabuciavo Lina i lupas. - Kas cia vyksta? - paklause Linos, savo merginos.
|
|